+40 235 361 131
4 Podul Înalt Str. , Vaslui

Conserve

Alege rapid

Pateul Moldova în Bucate cu 30% ficat este preparat din carne de porc sau pui și este bogat în vitamine și minerale – fier, vitamina A și vitamina B12. Potrivit pentru micul dejun, în drumeție sau oricând ai poftă de ceva bun, din carne. 

PATE

Pateul nostru care conține cu până la 45% ficat este preparat din carne de porc sau pui și este bogat în vitamine și minerale – fier, vitamina A și vitamina B12.

MÂNCĂRURI GĂTITE

Gama de preparate Moldova în Bucate este răspunsul nostru pentru cei care iubesc mâncărurile gătite românești, dar nu au mult timp de petrecut în bucătărie.

CARNE LA CONSERVĂ

Conservele din carne Moldova în Bucate reprezintă produse de calitate superioară, preparate după rețete autentice românești, pe cât de simple, pe atât de gustoase.

VEGETALE

Variantele vegetale Moldova în Bucate vin în întâmpinarea celor care doresc bunătăți care nu conțin nimic din proveniență animală. Gustos și sănătos pentru fiecare.

How It's Made

Vrei să afli cum sunt preparate produsele Moldova în Bucate? Urmărește documentarul „How it’s made”, realizat de echipa Discovery România în fabrica noastră din Vaslui!

LOCAȚII

Unde ne găsești?

Ne găsiți în rețeaua de hypermarketuri Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, iar în zona Moldovei avem și propria rețea de magazine. Pentru comenzi online accesați Freshful by Emag, Sezamo sau Emag. Vă așteptăm!