+40 235 361 131
4 Podul Înalt Str. , Vaslui

Despre Moldova în Bucate

0

ani de experiență în industrie

Rețete secrete din Moldova

Tradiția se îmbină armonios cu tehnologia modernă.

Ingrediente 100% naturale

Fără E-uri, fără coloranți, fără conservanți.

DESPRE MOLDOVA ÎN BUCATE

Invităm România la masă

Moldova în Bucate este un brand premium al companiei românești Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România.

Compania Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui și oferă produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Moldova în Bucate și Vascar. Produsele Moldova în Bucate se găsesc în toată țara, în principalele rețele de hypermarketuri, magazine tradiționale partenere, 20 de magazine proprii din regiunea Moldovei și online, pe www.emag.ro, www.freshful.ro și www.sezamo.ro .

O gamă extinsă de produse Moldova în Bucate poartă eticheta Alege natural, fără E-uri și reprezintă produse din ingrediente 100% naturale, fără E-uri, fără coloranți, fără conservanți.

Printre cele mai noi produse din portofoliu se află gama de semipreparate, soluții inovatoare de home cooking, pentru mese delicioase, pregătite rapid.

PRODUSELE NOASTRE

Nice to M(eat) You

Moldova în Bucate este un brand premium de produse din carne și conserve, ce propune experiențe culinare memorabile. La noi, tradiția se îmbină frumos cu tehnologia zilelor noastre și gustul delicios se obține din ingrediente sănătoase.

CONSERVE

Conservele din carne reprezintă produse de calitate superioară, care se pot folosi în rețete de paste, salate și nu numai.

SEMIPREPARATE

Semipreparatele noastre au la bază rețete clasice românești, carne de calitate superioară și condimente naturale.

CARNE FRESH

La noi găsești carne proaspătă, de cea mai bună calitate, pentru ca preparatele tale să fie cu adevărat gustoase.

MEZELURI

Gama de mezeluri propune o experiență culinară superioară, prin produse din carne preparate cu condimente naturale.

0 +

Ani de experiență

0 +

Magazine proprii

0 +

Angajați

0 +

Produse în portofoliu

DE CE SĂ NE ALEGI?

Alege gustul de acasă

Preocuparea noastră este să îmbunătățim mereu calitatea produselor pe care le oferim, prin inovații și grijă permanentă la detalii.

Ingrediente 100% naturale

Gama Alege Natural, Fără E-uri de la Moldova în Bucate cuprinde produse din ingrediente 100% naturale, fără E-uri, fără aditivi, fără conservanți. Asta înseamnă că am eliminat complet E-urile, nu doar am eliminat unele și am adăugat altele.

Inovație prin gama de preparate rumenite

Procedura de pregătire a produselor rumenite permite păstrarea calităților nutritive ale ingredientelor și, în plus, asigură un gust delicios, distinct.

Rețete secrete din zona Moldovei

Regiunea Moldovei - deși este proverbială pentru mâncarea ce face cinste artei culinare românești - nu a avut până acum niciun reprezentant care să le reamintească românilor de unde provine faima, printr-o gamă completă de produse din carne ce au la bază rețete autentice românești.

Vlad Ciuburciu, Director General Director General

"De-a lungul timpului ne-am adaptat provocărilor pieței, însă fără să ne abatem de la drumul pe care l-am ales. Preocuparea noastră este să îmbunătățim mereu calitatea produselor pe care le oferim, prin inovații și grijă permanentă la detalii."

MISIUNE

Investim în calitate

Preparatele companiei au la bază rețete autentice reinterpretate și gust specific românesc, obținut din ingrediente de calitate și condimente naturale.